قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

تصمیم گیری درباره خواسته میلیچ به بعد از تعطیلات موکول شد| همان مشکل همیشگی!

  • کد خبر: ۶۲۱۱۰
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۶
تصمیم گیری درباره خواسته میلیچ به بعد از تعطیلات موکول شد| همان مشکل همیشگی!
درحالی که هرویه میلیچ انتظار داشت بلافاصله بعد از حضور درایران قراردادش برای دو فصل دیگر تمدید شود، اما مسئولان باشگاه استقلال تصمیم گیری در این خصوص را به روز‌های بعد از ایام عید موکول کرده اند.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، درحالی که قرار بود قرارداد هرویه میلیچ بعد از حضور درایران همان طور که خواسته بود برای ۲ فصل دیگر تمدید شود، اما هنوز مسئولان باشگاه استقلال اقدامی دراین راستا انجام نداده اند.


کاظم قیم، مسئول امور بین الملل باشگاه استقلال نیز تاریخ رسیدگی به این ماجرا را بعد از تعطیلات عید اعلام می‌کند.
او می‌گوید: «میلیچ با حسن نیت وارد ایران شد و روز اول با بنده و آقای مددی، مدیر عامل باشگاه جلسه‌ای را برگزار کرد. مذاکرات خوبی میان باشگاه استقلال و میلیچ انجام شده است. میلیچ پیشنهاد خود را برای تمدید قرارداد اعلام کرده و قرار است آقای مددی این موضوع را با هیئت مدیره در میان بگذارد و در آنجا پیشنهادات او بررسی می‌شود. اگر کار کمی طول کشیده است به دلیل حضور میلیچ در اواخر سال در ایران و البته تعدد امور باشگاه به همین دلیل بوده است. مطمئنا با شروع روز‌های کاری در سال جدید، پاسخ باشگاه به او ارائه می‌شود. باشگاه تعامل خوبی با میلیچ دارد و مشکلی نیست.

یک مبلغی هم قرار بود به میلیچ پرداخت شود، ولی چون مبالغ ارزی باید به لحاظ قانونی از طریق بانک مرکزی انجام شود، این موضوع به لحاظ نامه‌های اداری و پیگیری‌های لازم، زمان بر است و مطمئنا به زودی مبلغی که قرار بوده به او داده شود، به او پرداخت خواهد شد.»

با توجه به صحبت‌های مسئول امور بین الملل باشگاه استقلال کاملا پیدا است که برای تمدید قرارداد میلیچ با باشگاه استقلال همچنان میان مدیران اتفاق نظر وجود نداد.

در واقع یکی از دلایلی که سبب شد میلیچ ایران را به مقصد کشورش ترک کند مخالفت با تمدید قراردادش بود که ظاهرا همچنان برخی با تمدید قرارداد او مخالفند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->